Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ: ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ "ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διάλογος του Δήμου Αλμωπίας με την κοινωνία, όσον αφορά στην εγκατάσταση του Κτηματολογίου τους επόμενους μήνες στην περιοχή μας, όπου θα παραμείνει τα επόμενα περίπου πέντε χρόνια.
Αν και αρχικά υπήρχαν σκέψεις να στεγαστεί σε χώρο του πρώην Δημαρχείου Εξαπλατάνου, τελικά μετά από γόνιμο διάλογο με τους πολίτες, τους φορείς και τους εκπροσώπους της Εταιρίας, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος αποφάσισε να προτείνει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο που είναι αρμόδιο να λάβει τις τελικές αποφάσεις, το «Σπίτι των Ποιητών».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Μπίνος επιμένει στην προεκλογική του δέσμευση για ενίσχυση της Ανατολικής Αλμωπίας, η οποία τα προηγούμενα χρόνια βίωσε μία πρωτόγνωρη υποβάθμιση, μετά και τη συνένωση των δύο πρώην Δήμων Αριδαίας και Εξαπλατάνου, καθώς θεωρεί όπως έχει δηλώσει πολλές φορές πως αποτελεί δικαίωμα για τους πολίτες η ισόρροπη ανάπτυξη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...