Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΙΝΑ ΣΙΜΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΖΑΖ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ



Η Λίζα Σιμόν ζει στη Νότια Γαλλία, όπου πέθανε το 2003 η μητέρα της Νίνα Σιμόν, μία από τις μεγαλύτερες μαύρες τραγουδίστριες τζαζ του 20ού αιώνα.

Η Λίζα Σιμόν βγάζει τώρα τον πρώτο της σόλο δίσκο (All is Well) και προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο μια «κόρη της...».
Οι σχέσεις της με τη μητέρα της ήταν πολύπλοκες, όπως λέει η ίδια. Ενας κεραυνός ζωής έπεφτε καθημερινά στο σπίτι, χάρη στην προσωπικότητα της Νίνα Σιμόν. Ελειπε σχεδόν πάντα από το σπίτι και έκανε περιοδείες σε όλο τον κόσμο. Η μικρή κόρη έκανε χρόνια για να ωριμάσει και να αποδεχθεί ότι η διάσημη μητέρα είχε λόγο να λείπει.







Από τα λόγια της κρατάει σαν φυλαχτό την αγαπημένη της φράση: «Ασ' το να έρθει μόνο του, η ζωή θα το δείξει».
Το 2007 ξεκίνησε να τραγουδάει στην Ευρώπη με το γκρουπ Daughters of Soul, στο οποίο συμμετείχαν διάσημες τραγουδίστριες soul, οι Nona Hendriks, Sandra St Victor, Indira Khan, Lalah Hathaway.
«Αποφάσισα να βγάλω τον πρώτο μου δίσκο στα 52 μου χρόνια. Χρειάστηκαν χρόνια για να ωριμάσω, να ρυθμίσω το παρελθόν, να βρω ένα εξαιρετικό γκρουπ μουσικών και να νιώσω έτοιμη να αφήσω τη φωνή μου να βγει. Τώρα είναι η ώρα της μαγείας», δηλώνει η Λίζα Σιμόν.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...