Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ο "ΧΑΝΙΜΠΑΛ ΛΕΚΤΕΡ" ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ - Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ 22ΧΡΟΝΗΣ

Σκότωσε 22χρονη κοπέλα και η αστυνομία τον βρήκε να τρώει τα μάτια της ως ένας ά

Σκηνές βγαλμένες από τη δημοφιλή ταινία «Η σιωπή των αμνών» αντίκρισαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να διερευνήσουν καταγγελίες των ενοίκων ενός ξενοδοχείου στην Αγγλία. Ο 34χρονος Μάθιου Γουίλιαμς, ως άλλος «Χάνιμπαλ Λέκτερ», έτρωγε το πρόσωπο μιας κοπέλας.
Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο ξενοδοχείο «Sirhowy Arms» όταν έφτασαν μετά από τηλεφωνήματα άλλων ενοίκων για περίεργες κραυγές από ένα δωμάτιο. Ένας άντρας, ο οποίος -όπως αποδείχθηκε- βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαϊνης, είχε τραυματίσει μια 22χρονη κοπέλα και τη στιγμή της εισόδου τους στο δωμάτιο έτρωγε το πρόσωπό της, έχοντας στα χέρια του το ένα μάτι της.
Αμέσως προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν με το Taser, με τον Γουίλιαμς να πεθαίνει από την επίθεση, ενώ η κοπέλα εξέπνευσε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Ο 37χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από δύο εβδομάδας, αφού είχε περάσει τα τελευταία 5,5 χρόνια στη φυλακή. Όπως τόνισαν οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, δεν είχαν παρατηρήσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, αλλά αναγκάστηκαν να καλέσουν την Αστυνομία έπειτα από τις φωνές της κοπέλας.





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...