Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα μετέβηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπιάς κ. Κετικίδης Ιωάννης με βαρύ χαρτοφυλάκιο όσον αφορά υποθέσεις του Δήμου Αλμωπίας και της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας. Έγιναν πολλές συναντήσεις σε υψηλό επίπεδο  και προωθήθηκαν  οι θέσεις και οι προτάσεις οι οποίες έχουν σχεδιαστεί από την διοίκηση του Δήμου και τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίνο.

Συγκεκριμένα σε συνάντηση του κ. Κετικίδη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  κ. Καρασμάνη Γεώργιο συζητήθηκαν αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα που αφορούν την περιοχή αλλά και τρόπους στήριξης των παραγωγών τους και προς αυτήν την κατεύθυνση κατατέθηκαν μελέτες για έγκριση, που αφορούν έργα αγροτικής οδοποιίας σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Αλμωπίας συνολικού ύψους 1.687.000,00 Ευρώ. Ασκήθηκε μάλιστα έντονη πίεση για την έγκριση αυτών των μελετών  και υπήρξε θετική ανταπόκριση.

Με την ιδιότητα του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. ο κ. Κετικίδης επισκέφθηκε τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Σκρέκα Κώστα όπου έγινε εκτενής συζήτηση και του παρέδωσε πλήρη φάκελο σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα του έργου ‘ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ’ για το οποίο ο κ. Κετικίδης ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστεί το έργο λειτουργικό. Ο υπουργός κατανόησε τα προβλήματα που υπάρχουν και δεσμεύτηκε να δώσει λύση.

Επίσης ανάλογη συζήτηση όσον αφορά την Δ.Ε.Υ.Α. έκανε ο κ. Κετικίδης και με τον  Διευθυντή του Γραφείου του υπουργού εσωτερικών κ. Αργύρη Ντινόπουλου όπου τον ενημέρωσε για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Δ.Ε.Υ.Α. και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν από την Πολιτεία ώστε να βγει η επιχείρηση από το αδιέξοδο.


Χαρακτηριστικό των σημαντικών επαφών που έγιναν είναι ότι όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες των υπουργείων δήλωναν άγνοια και ότι ουδέποτε στο παρελθόν τους είχαν ενημερώσει ούτε και είχαν καταθέσει έγγραφα σχετικά με τα προβλήματα της Δ.Ε.Υ.Α. ούτως ώστε να προληφθούν κάποια πράγματα και να αποφευχθούν κάποιες καταστάσεις. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...