Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΜΑΝΤΑ "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"

Το ελληνικό σινεμά μας κάνει ακόμα περήφανους: Διεθνές βραβείο στη νέα ταινία της Μαργαρίτας Μαντά
Eνώ στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας θα προβληθεί για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015, η νέα ταινία της Μαργαρίτας Μαντά «Για πάντα» πήρε ήδη την πρώτη μεγάλη διεθνή διάκριση: Βραβείο Σκηνοθεσίας, την Αργυρή Πυραμίδα, στο 36ο Διεθνές Φεστιβάλ Καϊρου.
Το «Για πάντα» ξεχώρισε και πήρε το βραβείο μεταξύ δεκαπέντε διεθνών συμμετοχών από 18 χώρες. Πρόκειται για μια ιδιαίτερης αισθητικής και σκηνοθετικής προσέγγισης ταινία, που θα  δημιουργήσει μια τομή στην ελληνική κινηματογραφική γραφή.
Πρωταγωνιστούν η Άννα Μάσχα και ο Κώστας Φιλίππογλου, που, σύμφωνα με την υπόθεση, είναι δύο μοναχικοί άνθρωποι οι οποίοι ζουν σε μια πόλη που φθίνει, που μαραζώνει, επειδή η αγάπη απουσιάζει. O Kώστας είναι οδηγός στον σιδηρόδρομο και η Άννα πωλήτρια εισιτηρίων σε ακτοπλοϊκή εταιρεία. Κάνει κάθε μέρα το δρομολόγιο Θησείο-Πειραιάς για να πάει στη δουλειά της, εκεί τη βλέπει ο Κώστας, που την ερωτεύεται αλλά διστάζει να της το αποκαλύψει.
Η Μαργαρίτα Μαντά υπογράφει και το σενάριο της ταινίας, ενώ η παραγωγή είναι του Faliro House.


Πηγή:  iefimerida.gr 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...