Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΚΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟ

Στην Ανταρκτική οι φώκιες ζευγαρώνουν με πιγκουίνους – Το περίεργο κρούσμα που έγινε συνήθεια [βίντεο]

Στο ζωικό βασίλειο η έννοια της σεξουαλικής παρενόχλησης δεν συναντάται και τόσο συχνά. Εκει τα πράγματα είναι αρκετά πιο απλά, πιο φυσικά. Ωστόσο πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως αυτή στο παρακάτω βίντεο.
Μια πραγματικά «ξαναμμένη» φώκια πιάστηκε στον φακό επιστημόνων του νησιού Marion της Ανταρκτικής, να... βιάζει έναν πιγκουίνο. Πρόκειται για ένα σπάνιο γεγονός βίαιης σεξουαλικής παρενόχλησης. Ο πιγκουίνος που πρωταγωνιστεί, έστω και παθητικά, στο βίντεο δεν είναι γνωστό αν είναι αρσενικός ή θηλυκός. Το σίγουρο είναι πως με κάποιο μυστήριο τρόπο κατάφερε να προσελκύσει το θερμό ενδιαφέρον της κατά πολύ μεγαλύτερης και δυνατότερης φώκιας.
Οι ερευνητές εκτίμησαν ότι επρόκειτο για μια άπειρη σεξουαλικά φώκια, όμως άλλαξαν γνώμη όταν η ίδια συμπεριφορά συναντήθηκε και σε άλλες φώκιες του νησιού. Σε συνολικά τέσσερα κρούσματα που έχουν καταγραφεί, οι τρεις φώκιες έχουν απλά... βιάσει τους πιγκουίνους, αφήνοντας τους να φύγουν μετά την ολοκλήρωση της συνουσίας, ενώ η μια μετά την ερωτική της συνεύρεση αποφάσισε να γευτεί τον σύντροφό της.
Από την στιγμή που τα κρούσματα δείχνουν να πληθαίνουν, οι επιστήμονες άρχισαν να εξετάζουν την πηγή αυτής της μυστήριας ερωτικής έλξης. Ο καθηγητής de Bruyn, επιστήμονας από το «Ερευνητικό Κέντρο Θηλαστικών», υποστηρίζει ότι αυτή η νέα τάση που παρατηρήθηκε στις φώκιες της Ανταρκτικής μπορεί να οφείλεται, είτε επειδή εκλαμβάνουν τους πιγκουίνους ως θηλυκές φώκιες, είτε γιατί προσπαθούν να συμμετέχουν στις ερωτικές τους συνευρέσεις.
Δείτε το βίντεο της παράξενης συνουσίας:






ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...