Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΤΟ "ΔΑΣΑΚΙ"


Το νεανικό δίδυμο ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΝΙΚΟΣ από τα Λυμένα Κορδόνια, κάθε Σάββατο θα παρουσιάζουν ένα πληθωρικό και συνεχώς ανανεούμενο μουσικό πρόγραμμα στο καταπράσινο κέντρο αναψυχής ΔΑΣΑΚΙ στην Αριδαία.
Οι δυο ταλαντούχοι καλλιτέχνες φιλοδοξούν να ταξιδεύουν τους πολυπληθείς επισκέπτες του κέντρου, σε μοναδικά μονοπάτια, με την μουσική τους φαρέτρα κατάμεστη, από πολύχρωμες φθινοπωρινές νότες, δημιουργώντας σκαλοπάτια λυρισμού και φαντασίωσης.
Η απογείωση των αισθήσεων θα ξεκινά κατά τις 22.00 και η μουσική περιπλάνηση θα σας ταξιδεύει σε κόσμους ονείρων και αισθήσεων.

ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ.
Το ιστορικό κέντρο, σημείο αναφοράς πολλών δεκαετιών, αποτελεί έναν φυσικό πνεύμονα της Αριδαίας, πνιγμένο στο πράσινο.
Πανύψηλα δέντρα, πετρόχτιστοι διάδρομοι, τρεχούμενα γάργαρα νερά, συνθέτουν ένα παραδείσιο σκηνικό  βγαλμένο λες από αναγεννησιακούς πίνακες ζωγραφικής.
Στο κέντρο του άλσους, δεσπόζει το επιβλητικό αναψυκτήριο-εστιατόριο "ΔΑΣΑΚΙ", όπου κυριαρχεί η τάξη και η καθαριότητα.
 Οι ιδιοκτήτες Χρήστος και Παντελίτσα έχουν κάνει κατάθεση ψυχής στον χώρο και η επιμελημένη διαρρύθμιση κερδίζει αμέσως τον επισκέπτη.
Η ενδελεχής έρευνα για τις καλύτερες πρώτες ύλες και τα αγνότερα υλικά, εγγυώνται γαστριμαργικές απολαύσεις, που θα απογειώσουν τα αισθητήρια.
Και φυσικά οι προσεγμένες και προσαρμοσμένες για την δύσκολη εποχή τιμές, καθιστούν το ΔΑΣΑΚΙ  ως τη νούμερο 1 επιλογή, για μια αξέχαστη και απολαυστική εμπειρία.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2384024952  και κινητό 6945567699












0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...