Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015

ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΑμεσότατη ήταν η αντίδραση του Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη μετά το δημοσίευμα του Aridaia News, όσον αφορά στην προθεσμία για το Κτηματολόγιο που λήγει την Τρίτη 2/6/2015. 

Ο κ. Σηφάκης, όπως μας ενημέρωσε, επικοινώνησε με τη Διοίκηση της εταιρίας που έχει αναλάβει την κτηματογράφηση και υπήρξε -κατά δήλωσή του- δέσμευση ότι οι εκπρόθεσμες δηλώσεις θα γίνονται δεκτές χωρίς καμία επίπτωση ούτε πρόστιμο, οπότε καλό θα είναι οι πολίτες να συνεχίσουν να δηλώνουν τις ιδιοκτησίες τους το συντομότερο δυνατό, πριν αρχίσει να υπάρχει η σκέψη για κάποιο πρόστιμο, καθώς όπως είναι λογικό θα υπάρξει κάποια στιγμή αυτό το ενδεχόμενο.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, το ποσοστό που έχει προβεί σε δήλωση είναι –σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς- μόλις 35%.

ΠΗΓΗ...http://aridaianews.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...