Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

THE THRILL IS GONE: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ

Τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος BB King παρευρέθηκαν στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην εκκλησία Bell Grove Missionary Baptist Church στην Ιντιανόλα του Μισισίπι, που θεωρούνταν η γενέτειρα του.
Ο μουσικός, ο οποίος επηρέασε γενιές τραγουδιστών και κιθαριστών, πέθανε στις 14 Μαΐου στην κατοικία του στο Λας Βέγκας, σε ηλικία 89 ετών.
Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και ο κυβερνήτης του Μισισιπή Φιλ Μπράιαντ ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων που ήρθαν να πουν το τελευταίο αντίο στον βασιλιά των Blues, ενώ διαβάστηκε και μία επιστολή από τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα: «Ο Β.Β. μπορεί να έφυγε αλλά ο θρύλος του θα είναι μαζί μας για πάντα και απόψε θα γίνει μία εκπληκτική μπλουζ συναυλία στον Παράδεισο» έγραψε.
Ο Κινγκ γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη 18 μίλια μακριά από την Ιντιανόλα, αλλά την αγάπησε ως πατρίδα του καθώς εκεί έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...