Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0 - 2


Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, ο Αλμωπός Αριδαίας πήρε δίκαια τη νίκη στο ντέρμπι της Αλμωπίας, κερδίζοντας τον ΑΣ Πρόμαχοι μέσα στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων, με σκορ 2-0.

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με τους δυο προπονητές να κάνουν κινήσεις τακτικής, με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτό, επιθετικό ποδόσφαιρο, που ικανοποίησε τους εκατοντάδες θεατές που το παρακολούθησαν, παρά τον δυνατό άνεμο που έπνεε.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν μουδιασμένοι και τρακαρισμένοι, μη αποδίδοντας το γνωστό τους ποδόσφαιρο και μόνο στο δεύτερο ημίχρονο ξεδίπλωσαν τα χαρίσματά τους, δημιουργώντας εν δυνάμει ευκαιρίες για γκολ, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Οι φιλοξενούμενοι του Αλμωπού, κατέβηκαν στο γήπεδο με πίστη στη νίκη και εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι σαν ομάδα, έπαιξαν έξυπνο και σύγχρονο ποδόσφαιρο τακτικής και πήραν τελικά το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα:
A’ ημίχρονο.
Στο 5’ δυνατό σουτ του Τσόλκα για τον Αλμωπό, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
Στο 15΄τεχνική εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά για τον ΑΣ, αποκρούει θετικά ο τερματοφύλακας Καραγιαννίδης.
Στο 19’ σουτ του Καμπάνη για τον Αλμωπό έξω από τη μεγάλη περιοχή, αποκρούει με υπερένταση ο τερματοφύλακας Σέλκος των Προμάχων.
Στο 27’ ο Μακρόπουλος σημειώνει το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 30’ ο Καραδήμος των φιλοξενούμενων σημαδεύει το δοκάρι των Προμάχων ενώ η μπάλα κατευθύνεται άουτ.

Β΄ημίχρονο.
Στο 52’ εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά, και η κεφαλιά του Γ. Σέλκου φεύγει λίγο έξω από το στόχο της.
Στο 64’ ο Καραδήμος του Αλμωπού πιάνει δυνατό σουτ που καταλήγει άστοχο.
Στο 72’ χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία των Προμάχων, όταν σε τετ α τετ του Παπαδόπουλου, ο επιθετικός του ΑΣ πλασάρει, αποκρούει η άμυνα, η μπάλα επανέρχεται στον Τρίψη, το σουτ του οποίου αποσοβεί ο Καραγιαννίδης.
Στο 90’ όταν πια όλα είχαν κριθεί, ο Μουρατίδης σημείωσε το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Από τον ΑΣ Πρόμαχοι διακρίθηκαν οι Ι. Μούγιος, Δέλλιος, Ν. Νάνος και Άτζος.
Από τον Αλμωπό ξεχώρισαν οι Καμπάνης, Μαρκόπουλος και Κουτρούμπαλος.

Η διαιτησία του κυρίου Καρυπίδη ήταν πολύ καλή, αν και θα μπορούσε να έχει μερικά προσεκτικότερα σφυρίγματα σε θεατρικά πεσίματα ορισμένων ποδοσφαιριστών. Πολύ καλοί και οι δυο βοηθοί Δέλλιος και Ζιώγλης.

Να σημειώσουμε την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε η ανεξήγητη συμπεριφορά του παρατηρητή διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα εισέβαλε στα γραφεία των διαιτητών και μπροστά σε πολλούς μάρτυρες, επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή Καρυπίδη ότι δήθεν «αδίκησε τον Αλμωπό»(???) ο οποίος κέρδισε το παιχνίδι. Η ιταμή αυτή συμπεριφορά  προκάλεσε πλήθος σχολίων και πολλοί εκφράζουν την απορία τους σε τι αποσκοπούσε  αυτό το αψυχολόγητο μπούλινγκ κατά μιας διαιτησίας που ομολογουμένως τα πήγε καλά.

Συνθέσεις:
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Χ. Σέλκος, Δέλλιος, Δ. Νάνος(Αμπάρης), Σαμαράς, Ι. Μούγιος, Άτζος, Ν. Νάνος, Γ. Σέλκος, Σαμσούρης(Τρίψης), Παπαδόπουλος, Δ. Σέλκος(Προίκος). Προπονητής Β. Σαμαράς.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Καραγιαννίδης, Κιουλτσόπουλος, Κουτρούμπαλος, Ηλιάδης(Καραδήμος), Μουρατίδης, Καμπάνης, Τσόλκας(Παπαδόπουλος), Γ. Ελευθεριάδης, Καραγιάννης, Ζαρογιάννης, Μαρκόπουλος(Τσιμτσιρίδης). Προπονητής Γ. Τυριακίδης.

































Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...