Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ" ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή με στόχο να παρέχει βοήθεια σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Αποτελεί μία δομή άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνία και τις σύγχρονες ανάγκες της.

Ο λόγος για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τις δομές του που εξυπηρετούν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλμωπίας, υπό την εποπτεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), η οποία αντιλαμβανόμενη το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του, προχώρησε σε πρωτοβουλίες που διευκολύνουν το έργο των εργαζομένων.


Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου πραγματοποίησε επισκέψεις μαζί με τους εργαζομένους σε ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να διαπιστώσει και ο ίδιος την μεγάλη κοινωνική προσφορά σε μία περίοδο που η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά αποτελούν απαραίτητα εφόδια για κάθε τοπική κοινωνία.

Αμέσως μετά ο κ. Γεωργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα επιχειρήματα για την απρόσκοπτη συνέχιση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” μπορεί να τα βρει ο οποιοσδήποτε με μία απλή επίσκεψη στους ωφελούμενους. Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται ως οικογένειά τους όλους τους εργαζόμενους και τους περιμένουν κάθε φορά με ένα μεγάλο χαμόγελο, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά τους.
 Σε καιρούς δύσκολους όπως αυτούς που διανύουμε, ο στόχος μας ως Δημοτική Αρχή είναι η στήριξη κάθε τέτοιας δομής και η ενίσχυσή της, ενώ δέσμευσή μας είναι να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τον αριθμό των ωφελουμένων. Αυτό άλλωστε είναι και ένα στοίχημα που έχει θέσει ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος εκφράζει με κάθε ευκαιρία τις κοινωνικές του ευαισθησίες.
 Προσωπικά, θα ήθελα να συγχαρώ όλους του εργαζόμενους, οι οποίοι δεν περιορίζονται μόνο στα στενά περιθώρια των αρμοδιοτήτων τους, αλλά παρέχουν ουσιαστική βοήθεια και στοργή σε συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη και να δεσμευτώ ότι θα είμαι δίπλα τους στην προσπάθειά τους. Άλλωστε, θεωρώ ότι η συνεργασία μας τον έναν χρόνο που βρίσκομαι στη Διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.Α. είναι άψογη».



Σ.Σ. Το δελτίο τύπου που μας απέστειλε το γραφείο τύπου του δήμου, συμπεριλάμβανε φωτογραφίες από τη δράση της ΔΗ.Κ.Ε.Α με αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας να δέχονται τις φροντίδες των στελεχών της.
Η ιστοσελίδα μας σεβόμενη το ευαίσθητο της κατάστασής τους, αποφάσισε να ΜΗ τις δημοσιεύσει.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...