Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

.....................................

Ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της Α1 της ΕΠΣ Πέλλας και ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ μπαίνει στα δύσκολα από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, φιλοξενώντας σήμερα Κυριακή  27/9 στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ, τον φιλόδοξο ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Η νεοφώτιστη ομάδα των Προμάχων, έχοντας τον αέρα του πρωταθλητή της Α' κατηγορίας, φιλοδοξεί να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του νομού, έχει ολοκληρώσει μια επίπονη προετοιμασία και με κάποιες μεταγραφικές προσθήκες που έκανε στο ήδη υπάρχον ρόστερ της, ευελπιστεί στην επίτευξη των στόχων της.
Στο σημερινό παιχνίδι, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ θα απουσιάσει ο νεοαποκτηθείς Ιωάννου, λόγω τραυματισμού.

Η ομάδα του ιστορικού Αλμωπού από την άλλη, κατεβαίνει στο πρώτο της παιχνίδι πλήρης, με ενδυναμωμένο έμψυχο υλικό και με δεδομένη την διαφορά σε μπάτζετ παικτών και χορηγών, φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.
Αναμένεται ότι οι διψασμένοι για διάκριση ποδοσφαιριστές του, θα ριχτούν με πείσμα για τη νίκη, με απώτερο σκοπό την καθιέρωσή τους στη βασική ενδεκάδα του συλλόγου, μιας και υπάρχει έντονος συναγωνισμός για την τιμητική θέση στην "πολεμική" μηχανή της ομάδας της Αριδαίας.

Από πλευράς γηπεδικών συνθηκών, όπως μας ενημέρωσε ο γενικός αρχηγός του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ Βασίλης Δήμπαλας, τα πάντα είναι έτοιμα, με τις εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων να έχουν ολοκληρωθεί, το νέο κυλικείο να είναι έτοιμο και πλήρως εξοπλισμένο, ενώ ο άνεμος που έπνεε όλη τη νύχτα, να βοηθήσει στην αποστράγγιση των όμβριων υδάτων που έπεσαν χθες, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να γίνει βατός και θετικός αρωγός στην διεξαγωγή του αγώνα.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 17.00μ.μ. και θα το διευθύνει ο κύριος Καρυπίδης με βοηθούς τους κυρίους Δέλλιο και Ζιώγλη, ενώ αναμένεται μεγάλη κοσμοσυρροή φιλάθλων από όλη την Αλμωπία.

Ευχόμαστε καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...