Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας για τη νέα σχολική χρονιά


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης σε μήνυμά του για τη νέα σχολική χρονιά αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές με υπομονή, επιμονή, συνέπεια και πολύ δουλειά στην καθημερινότητά τους για να πετύχουν τους στόχους τους. Επίσης, εύχομαι καλή δύναμη στους γονείς και στις οικογένειες των μαθητών και καλή σχολική χρονιά στους δασκάλους και στους καθηγητές οι οποίοι διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην εκπαίδευση των μαθητών και πρέπει να είναι κοντά τους και να δείχνουν κατανόηση.


Η κρίση γενικότερα και οι τρέχουσες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις ιδιαίτερα, έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στα σχολεία με αποτέλεσμα να ξεκινά η σχολική χρονιά με ελλείψεις. Είναι σημαντικό να αποκατασταθούν τα κενά που υπάρχουν ώστε να επιτελείται το εκπαιδευτικό έργο σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών. Ελπίζω και εύχομαι ότι η πολιτεία και η νέα Κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές θα ακούσουν με προσοχή τα αιτήματά των καθηγητών και όλου του εκπαιδευτικού κόσμου και θα ανταποκριθούν ανάλογα. Μέσα από τον διάλογο, με λογική και σύνεση προκύπτουν συνήθως κοινά αποδεκτές λύσεις προς όφελος της κοινωνίας μας». 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...