Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΤΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Γιάννης Σηφάκης : Υπογράφεται η σύμβαση και ξεκινά το έργο αποχέτευσης της Αριδαίας εντός του Νοεμβρίου 

Μέσα στη γενικευμένη κατήφεια και μια ευχάριστη μέρα για την Αριδαία. Χθές έφτασε στον Δήμο από την Αθήνα το έγγραφο για την άμεση υπογραφή της σύμβασης με την εργολήπτρια εταιρία και έναρξης των εργασιών του αποχετευτικού έργου της Αριδαίας, ενός μεγάλου και σοβαρού αναπτυξιακού έργου για την πόλη και την περιοχή.
Τώρα κατάλαβαν, ορισμένοι, το τι εννούσα πριν λίγες μέρες όταν, πραγματικά την τελευταία στιγμή, κατάφερα την ανατροπή της κατάστασης ( της ουσιαστικής απένταξης του από την χρηματοδότηση) και την επαναφορά του στα έργα του εθνικού σκέλους. Ακόμη πήραν απάντηση οι Κασσάνδρες που σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ΜΜΕ σχολίαζαν "ανωνύμως" ότι θα αργήσει πολύ να ξεκινήσει το έργο..
Για το έργο αυτό φυσικά έχουν αγωνιστεί αρκετοί στο παρελθόν, δεν πρέπει να υποτιμάται η συμβολή όποιου πραγματικά προσπάθησε για την μελέτη, την ένταξη του σε πρόγραμμα και την δημοπράτηση του.
Αντε, καλή δουλειά. Έτσι θα λύσουμε και μια σειρά θεμάτων του Νομού και της Αλμωπίας, ιδιαίτερα αν αρχίσει η επανεκκίνηση της οικονομίας

1 σχόλια :

Κύριε Σηφάκη σε ποιους απευθύνεστε; Στους ιθαγενείς για να τους πουλήσετε χάνδρες και καθρεφτάκια; Δυστυχώς για εσάς υπάρχουν πολίτες που έχουν μνήμη και κρίση. Με κόλπα και ψέματα προσπαθείτε ως ένας συγχρόνως Μαυρογιαλούρος να δρέψετε πολιτικά οφέλη. Γιατί τέτοιο έργο των 10 εκατομ κατά τη βουλευτική σας θητεία, ούτε στα όνειρά σας θα το δείτε. τα ίδια σας τα λόγια, τα γραπτά «script man» σας εκθέτουν. Λέτε ότι το έργο είχε απενταχθεί που σημαίνει οριστική απένταξη, αλλού λέτε ότι το έργο θα απεντασόταν, αλλού ότι καταφέρατε την ανατροπή της απένταξης, ενώ αφήνεται αιχμές στους βουλευτές της Ν.Δ ότι αδιαφόρησαν. Και όταν στριμωχτήκατε παραδεχτήκατε ότι αγωνίστηκαν για την ένταξη και τη δημοπράτηση του έργου.
Προσπαθείτε σκόπιμα να δημιουργήσετε σύγχυση.
Είστε θιασώτης της πολιτικής: να λες ψέματα αρκεί να πετύχεις τον στόχο.
Είστε υποστηρικτής του ρητού: ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Όπως και να έχει το θέμα το έργο είχε ενταχθεί, είχε δημοπρατηθεί, είχε ανάδοχο, είχε χρηματοδότηση.
Είτε ήταν ΕΠΠΕΡΑΑ είτε στο ΠΕΠ ήταν έτοιμο για κατασκευή και θα κατασκευαζόταν αν δεν παρεμβαλλόταν η κυβέρνηση της πρώτης αριστεράς. Απλά οι 10 μήνες ακυβερνησίας, αλαλούμ, δημιουργικής ασάφειας, capitalcontrol, δημοψήφισμα – αλήθεια θυμόσαστε τι λέγατε για το δημοψήφισμα κύριε Σηφάκη; «πνέει άνεμος ελευθερίας και ανεξαρτησίας», ενώ ξέρουμε ότι φυσάει μπόχα και δυσοσμία του γ΄ επαχθέστερου μνημονίου. Υλοποιήστε τώρα, αυτά που καταγγείλατε χθες ως προδοσία-.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, το έργο λοιπόν, λόγο αυτής της κατάστασης πάγωσε, όπως πάγωσαν όλα τα έργα σε όλη την Ελλάδα. Είναι δυνατόν, εσύ που όργωνες την Αθήνα με τη μοτοσυκλέτα σου να έχεις κάνει κάτι για το έργο και δεν θα έβγαζες φωτογραφία, δελτίο (σαρέσει η ρεκλάμα και το φαίνεστε), όταν έχετε βγάλει για απίθανα πράγματα, όπως το τραίνο της Καρατζόβας και τόσα άλλα …
Τώρα λοιπόν εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση και με κυβέρνηση της δεύτερης αριστεράς, λέτε ότι: «ξεμπλοκάρισε το έργο και προχωράει» και βρήκατε την ευκαιρία να κομπορρημονεύεστε με ψέματα ως νέος Μαυρογιαλούρος και λέτε ότι το έργο ξεκινάει : «κατόπιν των ενεργειών μου …¨»
Ένας αριστερός κύριε Σηφάκη ποτέ δεν λέει ψέματα. Αλλά εσείς είστε γιαλατζή αριστερός. Καλή δουλειά κύριε Σηφάκη στο νέο έργο που ξεκινήσατε ως αριστερός Μαυρογιαλούρος.
Μόνο έτσι με παλαιομοδίτικες τακτικές θα λύσετε τα θέματα του νομού.
Καληνύχτα κύριε Σηφάκη

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...