Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Αριδαία, 10/3/2016

ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Θλιβερή είναι η εικόνα στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας και σε άλλες περιοχές του Δήμου Αλμωπίας, όπου έχουν συσσωρευτεί μεγάλες ποσότητες μπάζων και σκουπιδιών.
Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας.

 Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις ευθύνες των συμπολιτών μας που επιλέγουν αυτόν τον ανεύθυνο τρόπο για να απαλλαγούν από μπάζα και σκουπίδια. Επιπλέον, τόνισε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή σκοπεύει να διαφυλάξει την προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας τέλος σε μια κατάσταση που χρονίζει.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπάτση για να αλλάξει αυτή η άσχημη και ντροπιαστική εικόνα, ωστόσο θα πρέπει και οι δημότες να αντιληφθούν ότι σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμβάλουμε όλοι αν θέλουμε να έχουμε έναν Δήμο σύγχρονο και καθαρό.

Προς αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι επισκέφθηκαν τους συγκεκριμένους χώρους. Εκεί αποφασίστηκε η δημιουργία χώρων εναπόθεσης αδρανών υλικών (μπάζων) από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας, ενώ τονίστηκε ότι τα πρόστιμα θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά για τους παραβάτες, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...