Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

'Απόβαση" 3.000 μοτοσυκλετιστών στην Αλμωπία για την 35η Πανελλήνια Συγκέντρωση


"Μηχανοκρατείται" από χθές η ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας με την "απόβαση" 3.000 , σύμφωνα με τους διοργανωτές, μοτοσυκλετιστών, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο Λουτράκι και στα Λουτρά Πόζαρ, για την 35η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών της ΜΟΤΟΕ.

Η φετινή συγκέντρωση περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις από τους οργανωτές με ομιλίες, παρουσιάσεις, και μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς, ενώ τα βράδια, πραγματοποιούνται μουσικές συναυλίες στον χώρο συναυλιών των Λουτρών με συμμετοχή διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων.

Η όλη εκδήλωση που θα γίνει από 16 μέχρι 20 Ιουνίου 2016, έχει διχάσει την τοπική κοινωνία, καθώς η μια πλευρά, που υποστηρίζει την μοτοσυγκέντρωση ομιλεί για την οικονομική κι όχι μόνο τόνωση της αγοράς, ενώ οι πολέμιοί της, κάνουν λόγο για ηχορύπανση και πολλές παραβατικές συμπεριφορές.

Στις φωτογραφίες βλέπετε ένα γκρουπ μοτοσυκλετιστών, που περιοδεύουν στα χωριά της Αλμωπίας και που κατέφθασαν στο χωριό των Προμάχων, όπου τους μάγεψε η φυσική ομορφιά του τοπίου. 









ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...