Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη για τον προαστιακό σιδηρόδρομο μέσω Γιαννιτσών μετά την επίσκεψη του ΟΣΕ στην Πέλλα


Δήλωση Γιάννη Σηφάκη μετά την επίσκεψη ΟΣΕ στην Πέλλα

Η Πέλλα σύσσωμη απαιτεί την ένταξη του προαστιακού σιδηροδρόμου μέσω Γιαννιτσών και την παράκαμψη προς Αριδαία στον στρατηγικό σχεδιασμό του ΟΣΕ. Η πλήρης συγκοινωνιακή απομόνωση της Πέλλας από τους βασικούς άξονες πρέπει να τελειώσει. 
Ο προαστιακός μέσω Γιαννιτσών πρέπει να αποτελέσει τμήμα της «σιδηροδρομικής Εγνατίας» με πρώτο βήμα την ένταξη του έργου στον στρατηγικό σχεδιασμό του ΟΣΕ.
Η παθητική στάση πολιτικών παραγόντων ( βουλευτών, Νομαρχών, Δημάρχων κλπ) όταν «κλάπηκε» η οδική Εγνατία από την Πέλλα δεν πρέπει και δεν θα επαναληφθεί και για τον σιδηρόδρομο. 
Η επίσκεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ Κώστα Πετράκη στην Πέλλα δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις στα σοβαρά αυτά ερωτήματα. 
Προσωπικά θα συναντηθώ άμεσα μαζί του ( και με τα διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ) καθώς και με το Υπουργείο Μεταφορών μαζί με το Δίκτυο Πολιτών για τον σιδηρόδρομο για να υπάρξουν σαφέστατες δεσμεύσεις σχετικά με τις ενέργειες του οργανισμού προς αυτή την κατεύθυνση.
Καλώ την κοινωνία της Πέλλας σε επαγρύπνηση και συστράτευση για τον προαστιακό. Το σπουδαίο αυτό αναπτυξιακό έργο για την Πέλλα δεν θα παραπεμφθεί στις καλένδες, η κυβέρνηση μας σταθερή στην προτεραιότητα για την ανάπτυξη μέσων σταθερής τροχιάς, μέσων Μαζικής φτηνής και φιλοπεριβαλλοντικής μεταφοράς θα κάνει ότι δεν έκαναν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Οι ταλαντεύσεις και οι παλινωδίες μέσα στην Πέλλα σε σχέση με την προτεραιότητα του έργου μέσα στο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της Πέλλας πρέπει αποφασιστικά να τελειώσουν. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...