Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΝΟΥ


Αριδαία, 4/10/2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΝΟΥ

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου από τον Δήμο Αλμωπίας. Χθες τα μηχανήματα εργάστηκαν στο Πευκωτό. Σήμερα συνέχισαν στο Βορεινό όπου ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Ματζηρίδη και τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Τσαπράζη ξεναγήθηκε στο χωριό και παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών.
Ήδη έχει καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος των λακκουβών και οι εργασίες θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στο Βορεινό ώστε να ολοκληρωθεί η παρέμβαση που δίνει λύσει σε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι του χωριού.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος παρακολούθησε τις εργασίες και έκανε την εξής δήλωση:
«Σήμερα επισκέφθηκα το Βορεινό, όπου πραγματοποιείται μία πολύ σημαντική παρέμβαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και το Τοπικό Συμβούλιο για την άψογη συνεργασία. Σήμερα έπεσε άσφαλτος μετά από πολλά χρόνια στο Βορεινό και θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα χωριά. Το οδικό δίκτυο εντός των οικισμών ήταν άθλιο. Πλέον η εικόνα αλλάζει με την καθοριστική παρέμβαση της δικής μας Δημοτικής Αρχής. Είναι ενδεικτικό ότι οι κάτοικοι μας πλησιάζουν και μας εκφράζουν το παράπονό τους που τόσα χρόνια ένιωθαν παραμελημένοι, ενώ παράλληλα μας ευχαριστούν γι’ αυτή μας την ουσιαστική παρέμβαση. Όσο περνά ο καιρός, κατανοώ τον πραγματικό λόγο που τα μέλη της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής μας κατακρίνουν για τις φωτογραφίες που παρουσιάζουμε καθημερινά: Τρομάζουν και οι ίδιοι με την εικόνα που μας παρέδωσαν».0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...