Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Εδεσσαϊκό Θέατρο: «Πρόγραμμα λειτουργίας Θεατρικού Εργαστηρίου»



«Πρόγραμμα λειτουργίας Θεατρικού Εργαστηρίου»

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο στα πλαίσια της αποστολής του για συμβολή στην θεατρική ανάπτυξη, στην δημιουργία θεατρικής υποδομής στην πόλη μας, αλλά και την αίσθηση ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τους νέους, συνεχίζει τη λειτουργία του Θεατρικού Εργαστηρίου και κατά τη νέα θεατρική περίοδο.

Με γνώμονα την προσφορά μιας δημιουργικής δραστηριότητας στα παιδιά και τους νέους, το Θεατρικό Εργαστήρι μέσα από το ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Θεάτρου, θα συμβάλει στην πνευματική και σωματική καλλιέργεια των παιδιών, στην έκφραση της φαντασίας και δημιουργικότητας τους, στην γλωσσική καλλιέργεια, στην ανάπτυξη δεξιοτήτων κίνησης και φωνής, στην καλλιέργεια ομαδικότητας, επικοινωνίας και υπευθυνότητας.

Στη σύναψη μιας ιδιαιτέρως παραγωγικής για τη συμβολή στη στήριξη του συλλόγου συνεργασίας προχώρησε το Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού Θεάτρου με τη Θεατρολόγο κα Ηρώ Γεωργίου, με τη βεβαιότητα ότι αυτή η σύμπραξη θα συνεισφέρει καταλυτικά στην επίτευξη μιας ακόμη καλύτερης και αποδοτικότερης διαχείρισης των στόχων του συλλόγου.

Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των παιδιών με τη νέα υπεύθυνη διδασκαλίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Οκτώβρη, ενώ από την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκίνησε το δημιουργικό ταξίδι. 

Το Θεατρικό Εργαστήρι θα λειτουργεί κάθε Κυριακή στο εντευκτήριο του συλλόγου, Ίωνος Δραγούμη 35, με δύο τμήματα : 
Εφηβικό (12+ ετών) ώρα 3-5 μμ και Παιδικό (5-12 ετών) ώρα 5-7 μμ  

Μηνιαία συνδρομή 15€. Οι εγγραφές συνεχίζονται. Πληροφορίες στα τηλ 2381025429-6938363911 και στο e-mail : edessaikotheatro@gmail.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...