Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

Ενημερώθηκα από κατοίκους της Δωροθέας ότι υπήρξαν για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κρούσματα θανάτωσης σκύλων με φόλες.
 Τη στιγμή που ο Δήμος Αλμωπίας έχει ξεκινήσει μία σημαντική προσπάθεια με τη δημιουργία ενός χώρου που θα φιλοξενήσει αδέσποτα ζώα που παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά, τη στιγμή που προσπαθούμε μέσα από προγράμματα στειρώσεων και εμβολιασμών να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα, υπάρχουν κάποιοι απάνθρωποι συμπολίτες μας που δρουν μέσα από τέτοιες συμπεριφορές.
 ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ως Δημοτική Αρχή όλα αυτά τα κρούσματα και τις επόμενες ώρες σκοπεύω να έρθω σε επικοινωνία με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας για να ενημερωθώ εκτενέστερα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...