Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Ευχές της διοίκησης του Αλμωπού Αριδαίας στον Θωμά Νάτσκο


ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία εύχεται η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας στον Θωμά Νάτσκο, που μετακομίζει στη Λειβαδιά για επαγγελματικούς λόγους. Ο Θωμάς Νάτσκος ξεκίνησε φέτος  ως προπονητής στον πάγκο της Β ομάδας του Αλμωπού, τον Παναλμωπιακό , φτιάχνοντας μια ομάδα που αποτελείται σχεδόν όλη  με όλα τα περσυνά παιδιά της Κ 17 του Αλμωπού,  όπου επίσης ήταν προπονητής όλη την χρονιά. Να προσθέσουμε ότι πέρυσι εκτός από προπονητής της Κ 17 συνετέλεσε και στέλεχος της μεγάλης ομάδας του Αλμωπού, προσφέροντας την βοήθεια του σε διάφορα πόστα , κοντά στον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη.
 Επίσης σημαντικό το έργο του στην ακαδημία , όπου σαν προπονητής φέτος δύο τμημάτων , μπαμπίνι και προτζούνιορ , έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και με τις άριστες γνώσεις του και με την άψογη μεταδοτικότητα του έβαλε στους μικρούς ποδοσφαιριστές του Αλμωπού γερές βάσεις.
Οι πόρτες του Αλμωπού, θα είναι ανοιχτές για τον ταλαντούχο προπονητή , καθώς και ο ίδιος δήλωσε ότι παρά την απόσταση, δεν θα πάψει να προσφέρει την βοήθεια του, όσο και όπως μπορεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ,  σε ότι χρειαστεί η ομάδα του Παναλμωπιακού και ότι με την πρώτη ευκαιρία θα είναι κοντά μας και πάλι.

Το Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...