Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο φιλοξενεί τη Θεατρική ομάδα Νέας Πέλλας «ΠΕΛΛΑΙΑ ΜΟΥΣΑ» και το έργο «Οι συμπεθέρες»


«Οι συμπεθέρες» στην Έδεσσα

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο φιλοξενεί τη Θεατρική ομάδα Νέας Πέλλας «ΠΕΛΛΑΙΑ ΜΟΥΣΑ» και το έργο «Οι συμπεθέρες» σε κείμενα και σκηνοθεσία Βούλας Αργυράκη. Πρόκειται για μια απολαυστική ηθογραφική κωμωδία με πολυπληθές σχήμα, ζωντανή μουσική και τραγούδια, που περιγράφει τις στενές σχέσεις μιας γειτονιάς, τους έρωτες αλλά και τις συγκρούσεις μέσα από καθημερινά πράγματα. Οι ήρωες του έργου διαπιστώνουν ότι αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν και ότι αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι μόνο η διαφορετική ντοπιολαλιά του καθενός.

Η παράσταση είχε προγραμματιστεί να συμμετέχει στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώθηκε το καλοκαίρι από το Εδεσσαϊκό Θέατρο με την υποστήριξη της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. , οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες όμως δεν επέτρεψαν την παρουσίαση της παράστασης. Το Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού Θεάτρου τηρώντας την υπόσχεση του προς το θεατρόφιλο κοινό, κάλεσε το σχήμα το οποίο με ευχαρίστηση αποδέχτηκε την πρόσκληση. Έτσι, με ελεύθερη είσοδο, καλούμε τους συνδημότες μας να παραβρεθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας (πρώην Νομαρχία) το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 8μμ, για να απολαύσουν μια καλοδουλεμένη με πολύ γέλιο παράσταση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...