Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ  ΕΚΤΑΚΤΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
Σας καλούμε να έρθετε στις  24  Νοεμβρίου, του έτους 2016,  ημέρα Πέμπτη  και ώρα 10:30΄   π. μ. στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τεύχος Α’), για να παραστείτε στην έκτακτη - κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με την παρ.6 εδ. γ΄ του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/07.06.2010), για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα  της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1ο Παράταση της σύμβασης «Υλοποίηση της πράξης Bee-conomy ΥΠ.2- Δράσεις Πληροφόρησης και Δημοσιότητας». 
ΘΕΜΑ 2ο Παράταση της σύμβασης «Υλοποίηση της πράξης Bee-conomy ΥΠ.3- Δράσεις υποστήριξης και ανάπτυξης  της οικονομίας των προϊόντων της μέλισσας».
ΘΕΜΑ 3ο Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου  για τη  δικάσιμο της 25ης/11/2016 στο Ειρηνοδικείο Αλμωπίας, με αριθμ. καταθ. 31/2015.
    Η έκτακτη συνεδρίαση γίνεται με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος λόγω, για τα δύο πρώτα θέματα, στο ότι, α)η λήξη των συμβάσεων των ανωτέρω θεμάτων είναι  στις 26 Νοεμβρίου, β) η λήξη των  πράξεων  είναι η 26η Δεκεμβρίου, μετά από έγκριση σχετικού αιτήματος του Δήμου  Αλμωπίας και την έγκριση  της παράτασης  από το Δ.Σ. στις 23-11-16, γ) είναι απαραίτητη η παράταση  των  συμβάσεων  εντός του νέου χρονοδιαγράμματος, για την ολοκλήρωση δράσεων που βρίσκονται υπό εξέλιξη, δ) η  έγκριση των  παρατάσεων  αυτών  πρέπει να γίνουν  πριν τη λήξη  των συμβάσεων (δηλαδή πριν τις 26-11-16), ε) δεν ήταν δυνατό να τεθούν τα θέματα σε προηγούμενη συνεδρίαση γιατί προϋπόθεση συζήτησής τους είναι η έγκριση των παρατάσεων των πράξεων από το Δημοτικό Συμβουλίου, το οποίο ορίστηκε στις 23-11-2016. 
      Το   3ο   θέμα είναι κατεπείγον διότι το δικαστήριο είναι προγραμματισμένο στις 25/11/2016.                      
    Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                ΜΠΙΝΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
                ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...