Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Νέα διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής από την Π.Ε. Πέλλας


Νέα διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής από την Π.Ε. Πέλλας στο πλαίσιο του Ε.Π. Ε.Β.Υ.Σ. του Τ.Ε.Β.Α.


Νέα διανομή στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους πραγματοποιεί η Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας με Επικεφαλή Εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Συγκεκριμένα, οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν οπωροκηπευτικά (μήλα, πορτοκάλια, λάχανα, ακτινίδια), ζάχαρη και φέτα, χυμούς καθώς και υγρό γενικού καθαρισμού.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

·         Για τον Δήμο Έδεσσας οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη από το κτίριο που βρίσκεται στην οδό Ολυμπιάδος 13, πίσω από το Διοικητήριο, την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 09:00 – 15:00.

·         Για τον Δήμο Πέλλας, οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη από τον ισόγειο χώρο που βρίσκεται επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 17-19 (παλιό Επαγγελματικό Λύκειο Γιαννιτσών – παλιά αγορά), περιοχή 9ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, Τετάρτη 7, Πέμπτη  8 και Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, ώρες 09:00 – 14:00.

·         Για τον Δήμο Αλμωπίας,  οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη από τις εγκαταστάσεις της ΑΦΟΣ Αλμωπίας, την Τρίτη 13, Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 09:00 – 14:00.

·         Για τον Δήμο Σκύδρας οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη από τις αποθήκες της εταιρείας Πρ. Παυλίδη (ΝΕΑ ΜΕΛΙΣΣΑ) στο 2ο χλμ Σκύδρας – Γιαννιτσών, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και ώρες 09:00 – 15:00.


Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ενημερωθούν εξατομικευμένα με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...