Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΑΝ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ κ. ΑΘΗΝΑ ΑΗΔΟΝΑ


Αριδαία, 6/12/2016

ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΑΝ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ κ. ΑΘΗΝΑ ΑΗΔΟΝΑ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΑΝΟΥ. ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ.

Σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λουτρακίου συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το μεσημέρι της Τρίτης 6/12/2016, μετά από πρόταση της Αναπληρώτριας Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προέδρου της Επιτροπής κ. Αθηνάς Αηδονά.
Αμέσως μετά τη Συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε ξενάγηση του κλιμακίου της Περιφέρειας στα Λουτρά Πόζαρ, στην οποία συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης αρμόδιος για θέματα τουρισμού κ. Αλέξανδρος Θάνος. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα πλαιονεκτήματα της περιοχής μας, η οποία κατά το παρελθόν δεν έτυχε της προβολής που της άξιζε.
Κατά την διάρκεια της ξενάγησης όλοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την απίστευτη ομορφιά που αντίκρισαν. Εντυπωσιάστηκαν από τις prive πισίνες, μαγεύτηκαν από τους εξωτερικούς καταρράκτες και την πισίνα με το ζεστό ιαματικό νερό και θαύμασαν το φυσικό κάλος της τοποθεσίας.
Ο κ. Μπίνος συζητώντας με τον Αντιπεριφερειάρχη αρμόδιο για θέματα τουρισμού κ. Αλέξανδρο Θάνο, σημείωσε ότι η Λουτρόπολη του Δήμου Αλμωπίας προσελκύει επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και υπογράμμισε για άλλη μια φορά ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον Δήμο Αλμωπίας όσον αφορά στο τουριστικό πακέτο της Περιφέρειας.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά που πήρε την πρωτοβουλία να μεταφέρει την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον Δήμο μας και να δώσει έτσι τη δυνατότητα στους Περιφερειακούς Συμβούλους που συμμετέχουν σε αυτή να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές του τόπου μας. Επίσης, ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη αρμόδιο για θέματα τουρισμού κ. Αλέξανδρο Θάνο γι’ αυτή του την επίσκεψη και για το πραγματικό ενδιαφέρον που εξέφρασε για την ανάδειξη της περιοχής μας. Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, γιατί όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν ενθουσιασμένοι από αυτά που αντίκρισαν και συμφώνησαν πως θα πρέπει να δοθούν και μεγαλύτερες ευκαιρίες ανάδειξης αυτού του τόπου. Σχεδιάζουμε μαζί με την κ. Αηδονά και τον κ. Θάνο την προβολή του Δήμου Αλμωπίας στα πλαίσια του προγράμματος της Περιφέρειας και εύχομαι σύντομα τα αποτελέσματα να είναι θετικά».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...