Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Το Χριστουγεννιάτικο καραβάκι των Προμάχων


Ένα πανέμορφο καραβάκι ήρθε και "προσάραξε" στην πλατεία συντριβανίου των Προμάχων, δίπλα από το φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, δίνοντας έναν γιορτινό τόνο στο ιστορικό χωριό.
Πρόκειται για μια ακριβή απομίμηση καραβιού, την οποία επιμελήθηκε και κατασκεύασε ο Σωτήρης Νάνος, ενεργός κάτοικος του χωριού, ο οποίος ξοδεύοντας χρήμα, χρόνο και βάζοντας πολύ μεράκι, ασχολιόταν επί ημέρες στο εργαστήριο του σπιτιού του μαζί με την οικογένειά του, πραγματοποίησε την όμορφη ιδέα του.
Σε συνεργασία με τους αιρετούς δημοτικούς συμβούλους του χωριού και με την βοήθεια αρκετών φίλων του, έστησαν την εξαιρετική δημιουργία του και ήδη το καραβάκι, κοσμεί την πλατεία-στολίδι του χωριού, προσδίδοντας ευχάριστες γιορτινές νότες κάνοντας μικρούς και μεγάλους να χαμογελούν και να φωτογραφίζονται .
Αξιόλογες ενέργειες εθελοντισμού και προσφοράς, που αποδεικνύουν την αγάπη των κατοίκων για τον πολύπαθο τόπο μας.
Συγχαρητήρια.

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...