Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Χρηματοδοτούνται σημαντικά έργα στην Πέλλα μέσω του INTERREG


Γιάννης Σηφάκης :  Προωθούνται για χρηματοδότηση σημαντικά έργα στην Πέλλα μέσω του INTERREG 
Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με την Ειδική Γραμματέα ΕΣΠΑ Ευγενία Φωτονιάτα 
Προωθούνται τα έργα :
Αλμωπία:  της μελέτης αρδευτικής λιμνοδεξαμενής Προδρόμου, προμήθεια και τοποθέτηση μετρητών στις αρδευτικές γεωτρήσεις, προμήθεια και τοποθέτηση κάδων δοχείων φυτοφαρμάκων σε τοπικά διαμερίσματα, ημερίδες για τους αγρότες 
Συνολικός προϋπολογισμός  530.000,00 € 
Εδεσσα: Κατασκευή κεντρικού αγωγού δικτύου ύδρευσης Αγίου Αθανασίου, προϋπολογισμού 800.000,00 €
Πέλλα:  Προμήθεια και τοποθέτηση μετεωρολογικών σταθμών στα αγροκτήματα Τοπικών Διαμερισμάτων για καταγραφές υγρασίας, θερμοκρασίας, πίεσης, μεταφορά δεδομένων και άλλες δράσεις , προϋπολογισμού 800.000,00 € περίπου
Σκύδρα:  Εξετάζεται η ένταξη δράσεων που συνδέονται με την τουριστική αξιοποίηση μνημείων του Α’ παγκοσμίου πολέμου και Βυζαντινών εκκλησιών, προϋπολογισμού 350.000,00 € περίπου
Με την Ειδική Γραμματέα ΕΣΠΑ Ευγενία Φωτονιάτα συναντήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης για την προώθηση των έργων που έχουν υποβληθεί από τους Δήμους της Πέλλας στο πρόγραμμα INTERREG. 
Ο βουλευτής ζήτησε να προωθηθούν τα έργα που έχουν σαφές και συγκεκριμένο αποτύπωμα στην τοπική ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον. Η Γενική Γραμματέας ΕΣΠΑ αναλύοντας την πολιτική της κυβέρνησης να έχουν προτεραιότητα τα έργα που  συμβάλλουν σαφώς στην ικανοποίηση κοινωνικών αναγκών και στην ανάγκη οι πόροι να «πιάσουν» τόπο στην τοπική ανάπτυξη συγκεκριμενοποίησε τις προτεραιότητες σε αυτή την φάση του ΙΝΤΕRREG όσον αφορά την Πέλλα. Άμεσα αναμένεται η τελική εξέταση και έγκριση των έργων. 
Μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2016 θα προκηρυχθεί η Β’ φάση του προγράμματος INTERREG Ελλάδα – FYROM  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...