Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Γιάννης Σηφάκης: ΤΩΡΑ να ιδρυθούν δεκάδες οργανώσεις παραγωγών στην Πέλλα- Υπεγράφη η Υ.Α.


Γιάννης Σηφάκης:  ΤΩΡΑ να ιδρυθούν δεκάδες οργανώσεις  παραγωγών στην Πέλλα με τα νέα κριτήρια που υπογράφηκαν σήμερα από τον Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου 

Η Πέλλα δεν πρέπει να χάσει την δυνατότητα που δίνεται τώρα για νέα οργάνωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων σε υγιή βάση και αξιοποιώντας τα ευρωπαϊκά κονδύλια
Μόνο έτσι ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος της Πέλλας θα βελτιώσει ουσιαστικά τη ζωή του
Ο Γιάννης Σηφάκης ανέλυσε την υπουργική απόφαση καλώντας σε ίδρυση οργανώσεων παραγωγών αυτές τις μέρες σε Καλλίπολη, Βρυτά , Κερασιά και Νεοχώρι 
Ο βουλευτής προτίθεται να αναλύσει από χωριό σε χωριό της Πέλλας την απόφαση και θα ζητήσει ( όπως ζητάει και μέχρι τώρα) να τελειώσουν οι αναστολές και οι φόβοι στον αγρότη και στο κτηνοτρόφο της Πέλλας.
Στα οπωροκηπευτικά τουλάχιστον 20 παραγωγοί έχοντας 500.000 € τζίρο μπορούν να ιδρύσουν οργάνωση παραγωγών με χρήματα που θα τους δοθούν ( 10% επί του τζίρου το πρώτο χρόνο, 8%,6%,4%,2% τα επόμενα τέσσερα χρόνια). Και κάθε χρόνο επιχειρησιακό πρόγραμμα από 8% του τζίρου ετησίως.
Ανάλογες ρυθμίσεις για όλα τα αγροτικά προϊόντα 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...