Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Σύσκεψη με στόχο τη δημιουργία ενός τουριστικού φυλλαδίου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος με τη συμμετοχή του Διευθυντή κ. Χρήστου Δήμτση, μελών του Δ.Σ., της ΔΗ.Κ.Ε.Α., εκπροσώπων της Εφορείας Αρχαιοτήτων για τα σπήλαια, της Εφορείας Σπηλαιολογίας και Παλαιοανθρωπολογίας, της Εφορίας Αρχαιοτήτων Πέλλας, των ξενοδόχων και ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων της περιοχής, του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου «Το Πόζαρ» και του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου.

Ο σκοπός του τουριστικού οδηγού θα είναι ενημερωτικός για τον επισκέπτη, ο οποίος θα μπορεί να ενημερωθεί μέσα από ένα καλαίσθητο και εύχρηστο φυλλάδιο για τα αξιοθέατα της περιοχής μας, τα σπήλαια, τις ορειβατικές διαδρομές, τα θρησκευτικά και ιστορικά μνημεία και φυσικά για τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών Λουτρών. Θα πρόκειται για ένα δίγλωσσο φυλλάδιο (Ελληνικά και Αγγλικά) ώστε να καλύπτει ευρύτερα τις ανάγκες των τουριστών, ενώ παράλληλα θα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δύναμη της εικόνας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που θα προκαλεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Παράλληλα, θα ενημερώνει για τον τρόπο που μπορεί κανείς να φτάσει στην Αλμωπία, υποδεικνύοντας το πλησιέστερο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε παγκόσμιο επίπεδο σε σημαντικές εκδηλώσεις και εκθέσεις που συμμετέχουν τα Λουτρά Πόζαρ και ευρύτερα ο Δήμος Αλμωπίας.

Όλοι συμφώνησαν ότι η δημιουργία του συγκεκριμένου τουριστικού οδηγού θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Αλμωπίας και θα εξασφαλίσει καλύτερη ενημέρωση στους χιλιάδες επισκέπτες ή σε αυτούς που σκέφτονται να επισκεφθούν τον τόπο μας.

Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι θα ακολουθήσει και νέα σύσκεψη με ευρύτερη συμμετοχή φορέων από ολόκληρο το Δήμο Αλμωπίας και ευρύτερα όλων των θεσμικών φορέων που μπορούν να συμβάλουν στο διάλογο για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας σε όλη της την έκταση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...