Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Συνεχίζεται η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στην πόλη της Αριδαίας


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Συνεχίζεται η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου στην πόλη της Αριδαίας, με τις συνδέσεις στα σημεία που έχουν ήδη σκαφτεί οι οποίες θα ολοκληρωθούν περίπου σε ένα μήνα σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε συνομιλία του με τον εργολάβο.

Τα συνεργεία της αναδόχου εταιρίας εργάζονται στο κέντρο της Αριδαίας, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι οι εργασίες εντάσσονται στα πλαίσια του χρονοδιαγράμματος που είχε οριστεί εξ’ αρχής. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί περίπου το 80% του έργου και τον Μάρτιο θα υλοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, πραγματοποιείται τροποποίηση της αρχικής μελέτης, με στόχο να μην υπάρξει καμία παρέμβαση στο ποτάμι που κυλά κάτω από την πόλη, καθώς στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αξιοποίηση και ανάδειξή του στο μέλλον.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...