Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Διαγράμμιση τμημάτων του οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Διαγράμμιση τμημάτων του οδικού δικτύου από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


«Καθώς συνεχίζεται η διαγράμμιση επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, σε συνεργασία με τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε σε νέες παρεμβάσεις σε σημεία του οδικού δικτύου που αφορούν τη γενικότερη συντήρηση. Δεδομένων των περιθωρίων που έχουμε ενισχύουμε την οδική ασφάλεια των πολιτών της Πέλλας που χρησιμοποιούν καθημερινά τους δρόμους της περιοχής μας για τις μετακινήσεις τους» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στο πλαίσιο της παρακολούθησης του έργου.

Το έργο υλοποιείται από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας.


Στο πλαίσιο του έργου πραγματοποιήθηκε τις αμέσως προηγούμενες ημέρες, η διαγράμμιση του οδοστρώματος στο τμήμα «Έξοδος Ριζαρίου (διασταύρωση Σεβαστειανών) - Σεβαστειανά – Σκύδρα – όρια Π.Ε. Ημαθίας» ενώ θα γίνουν ανάλογες εργασίες στο οδικό τμήμα Νέας Ζωής – Αψάλου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...