Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Υποδιευθυντή ΙΕΚ Έδεσσας με την Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


«Συνάντηση Υποδιευθυντή ΙΕΚ Έδεσσας με την Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας»


Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησε ο Υποδιευθυντής του ΙΕΚ Έδεσσας κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης με την Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κυρία Αθηνά Αηδονά. Η συνάντηση έγινε την Τετάρτη 29-3-17 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη στην Έδεσσα.
 Ο Υποδιευθυντής του ΙΕΚ ενημέρωσε την κυρία Αηδονά για τη λειτουργία του ΙΕΚ καθώς και για τη συμβολή του σε διάφορες κοινωνικές δράσεις της περιοχής.
 Από την πλευρά της η κυρία Αηδονά ευχαρίστησε τον κύριο Πριβαρτιτσάνη για την ενημέρωση και δήλωσε ότι η Αντιπεριφέρεια θα σταθεί στο πλευρό του ΙΕΚ με τα μέσα που διαθέτει.Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Έδεσσας

Χρήστου Χριστόδουλος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...