Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Δράσεις του ΙΕΚ Έδεσσας


Δράσεις του ΙΕΚ Έδεσσας

   Σπουδαστές από το τμήμα κομμωτικής τέχνης του ΙΕΚ Έδεσσας προσέφεραν για άλλη μια φορά τις υπηρεσίες τους σε ηλικιωμένους του γηροκομείου Έδεσσας, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017.
 Υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του τμήματος, οι μελλοντικοί κομμωτές και κομμώτριες κούρεψαν και χτένισαν τους ηλικιωμένους, μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

   Το ΙΕΚ Έδεσσας πρωταγωνιστεί διαρκώς σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς στην περιοχή και ετοιμάζεται ήδη για τις επόμενες.
 Την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 11:00 το πρωί έχει προγραμματιστεί ενημερωτική εκδήλωση στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, από το τμήμα Μαγειρικής Τέχνης (Chef) για θέματα υγιεινής διατροφής.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...