Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας στο γήπεδο της Κωνσταντίας


ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας στο γήπεδο της Κωνσταντίας και συγκεκριμένα στον χώρο των αποδυτηρίων.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε τον συγκεκριμένο χώρο με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Αντώνη Κωνσταντινίδη και είδε από κοντά την άσχημη κατάσταση που επικρατούσε.

Σήμερα ο Δήμαρχος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων κ. Χρήστο Γεωργίου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη βρέθηκε στο σημείο των εργασιών και έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είχαμε δύο επιλογές: Ή να το αφήσουμε να καταστραφεί ολοσχερώς ή να υλοποιήσουμε κάποιες παρεμβάσεις. Επειδή σεβόμαστε τη δημόσια περιουσία και θέλουμε να είμαστε δίπλα στις τοπικές μας κοινωνίες παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο. Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται αντικατάσταση της στέγης, ώστε να αντιμετωπιστεί η υγρασία».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...