Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Εργασίες ανάπλασης στην τοπική κοινότητα Θηριόπετρας από τον Δήμο Αλμωπίας


ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ

Στην ανάπλαση δημοτικής έκτασης που είχε χρήση παιδικής χαράς στην είσοδο του χωριού και στην φωταγώγηση δημοτικής έκτασης στο χώρο του Υδραγωγείου που χρησιμοποιείται για διάφορες εκδηλώσεις, προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να υλοποιηθούν εργασίες ηλεκτροφωτισμού με σκοπό την φωταγώγηση, οι οποίες θα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση επτά ιστών ηλεκτροφωτισμού ύψους 3 μέτρων με φωτιστικά σώματα οροφής από αλουμίνιο με ηλεκτρονικό λαμπτήρα - LED (Ε27 - 30W), τεσσάρων προβολέων με LED (50W) και πέντε προβολέων με LED (100W). Επιπλέον, θα συντηρηθούν και οκτώ φωτιστικά στην είσοδο του χωριού με την τοποθέτηση σφαιρικών γλόμπων, με βάση και ντουί (Ε27) και ηλεκτρονικό λαμπτήρα LED 10W.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 11.999 ευρώ (με το Φ.Π.Α.).0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...