Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

"Μακριά από τον κώλο μου κι ας είναι στο παράθυρο του γείτονα"


Ακόλουθοι της γνωστής φράσης, φαίνεται ότι είναι κάποιοι συμπολίτες μας, οι οποίοι χωρίς καμία αισχύνη, πέταξαν τουλάχιστον 15 φορτία(τόσα μετρήσαμε εμείς επί τόπου) μπάζων στην περιοχή "Ανάχωμα" στα όρια του ποταμού, που οδηγεί από τους Προμάχους προς την "Κουρία".

Μάλιστα ήταν τέτοια η αυθάδειά τους, που τον κύριο όγκο των μπάζων τον εναπόθεσαν στη μέση της κοίτης του ποταμού, μη σκεπτόμενοι τίποτα, μόνο το να κάνουν τη δουλειά τους, αδιαφορώντας για τις περιβαλλοντικές κι όχι μόνο συνέπειες.

Ευχόμαστε μόνο, να μην συνεχιστεί η βροχόπτωση στην περιοχή και στα γύρω ορεινά, γιατί ο κίνδυνος ελλοχεύει, όπως και οι κυρώσεις προς τους άγνωστους δράστες.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...