Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ενημέρωση για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΕ.Κ.Π.Α.) του Δήμου Αλμωπίας είχε ο Δήμαρχος


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕ.Κ.Π.Α.

Εκτενή ενημέρωση για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΕ.Κ.Π.Α.) του Δήμου Αλμωπίας είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε με τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Δόντσο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Αρχικά, συζητήθηκε η δικαίωση των 33 εργαζομένων και συνταξιούχων του ΚΕ.Κ.Π.Α. στους οποίους θα αποδοθεί το «επίδομα των 176 ευρώ», το οποίο ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 410.775,96 ευρώ και θα καταβληθεί μέχρι τις 15 Απριλίου 2017. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία ολοκληρώνεται μετά από μια διαδικασία αρκετών χρόνων. Παράλληλα, η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει αποδώσει κατά το προηγούμενο διάστημα το εφάπαξ σε συνταξιούχους εργαζόμενους τους ΚΕ.Κ.Π.Α. Έτσι, η Δημοτική Αρχή μέσα από χρηστή διαχείριση έχει εξαλείψει όλες τις υποχρεώσεις προς τους εργαζόμενους του ΚΕ.Κ.Π.Α.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, στους δέκα παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας φιλοξενούνται 238 παιδιά, ενώ οι αιτήσεις που εκκρεμούν είναι μόλις δέκα και θα απορροφηθούν σταδιακά με την προβλεπόμενη διαδικασία. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι από τους δέκα παιδικούς σταθμούς που λειτουργούν στο Δήμο Αλμωπίας, οι εννέα είναι ενταγμένοι στο ΕΣΠΑ.

Τέλος, έγινε συζήτηση για τη λειτουργία του ΚΑΠΗ, για την οποία ο Δήμαρχος τόνισε πως θα πρέπει να αναβαθμιστεί και να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο με δράσεις που θα δώσουν νέες διεξόδους και δυνατότητες στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...