Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Δράσεις της Ομάδας Εθελοντών Προμάχων (15 Μαρτίου 2017)Την Τετάρτη 15 Μαρτίου η Ομάδα Εθελοντών Προμάχων πραγματοποίησε την πρώτη από μια σειρά δράσεων που έχει δρομολογήσει για φέτος, στην προσπάθειά της να διατηρήσει τον τόπο καθαρό και περιποιημένο, προσθέτοντας διάφορες ποιοτικές-περιβαλλοντικές πινελιές στον όμορφο και ιστορικό οικισμό.

Εκτός από την ομαδικότητα, την συνοχή, την ηλικιακή διαστρωμάτωση, το πάθος και την αγάπη για τον τόπο και τον εθελοντισμό, επικράτησαν οι όμορφες στιγμές με τα πειράγματα, τα κεράσματα και τις ανθρώπινες ζεστές σχέσεις που αναπτύσσονται και που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο σύντομο πέρασμά μας από την γήινη ματαιότητα.... 

Έτσι, τα μέλη της ομάδας αφού καθάρισαν τον χώρο της πλατείας, φύτεψαν νέα λουλούδια στον χώρο του αγροτικού ιατρείου, της Εκκλησίας και του Ηρώου του χωριού, ανανεώνοντας τα περσινά και έκαναν την απαραίτητη προεργασία σε τοίχο στον δρόμο προς τα σχολεία, με σκοπό να τον διακοσμήσουν ζωγραφίζοντάς τον.

Στην συνέχεια συγκεντρώθηκαν στην μεγάλη αίθουσα του Κέντρου Νεότητας του χωριού, όπου εργάστηκαν επί δίωρο, καλλιτεχνώντας τα ξύλινα έπαθλα που ετοιμάζουν για να δοθούν στους συμμετέχοντες  στους αγώνες αιωροπτερισμού "Προμάχεια 2017"οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το τετραήμερο 7-8-9 και 10 Απριλίου. Στην όλη ενέργεια, συμμετείχαν και μέλη της διοργανώτριας λέσχης flypella flypella.airsportpellas ζωγραφίζοντας και εξιστορώντας τις ιπτάμενες εμπειρίες τους.

Η επόμενη δράση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή  19 Μαρτίου και περιλαμβάνει παρόμοιες παρεμβάσεις στο παλιό Ηρώον, με φύτεμα λουλουδιών , καθαρισμό του χώρου και περιποίηση των αιωνόβιων πλατάνων. Παράλληλα θα ζωγραφιστεί ο παράπλευρος τοίχος και θα καθαριστεί ο χώρος της παιδικής χαράς.

Η ομάδα απευθύνει πρόσκληση για όσους επιθυμούν, να συμμετάσχουν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, δίνοντας μια όμορφη και πολιτισμική ώθηση στα τεκταινόμενα του χωριού, αποδεικνύοντας  έμπρακτα,  την αγάπη και την θέληση για αναζωογόνηση του ευλογημένου μας τόπου. 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...