Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ο Γιάννης Σηφάκης καλεί τους αγρότες και συνεταιριστές της Πέλλας στην εκδήλωση του ΣΕΑΣ την Δευτέρα 20 Μάρτη στην Σκύδρα


Γιάννης Σηφάκης :  Κάλεσμα στους αγρότες και συνεταιριστές της Πέλλας για την εκδήλωση του ΣΕΑΣ την Δευτέρα 20 Μάρτη στις 6μμ στην Σκύδρα

Η εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν ο Αλέξης Μπακούρος, κορυφαίο στέλεχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και υπεύθυνος για τις οργανώσεις παραγωγών , ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς   και ο Θανάσης Ζανιάς , αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ.

Οι αγρότες και οι συνεταιριστές μπορούν από «πρώτο χέρι» να ακούσουν και να ρωτήσουν  για την Υπουργική Απόφαση για τις οργανώσεις και τις Ομάδες παραγωγών, για την οργάνωση των αγροτών και κτηνοτρόφων σε νέα βάση. 
Ο ίδιος ο κ. Μπακούρος επεξεργάζεται και την Υπουργική Απόφαση, που αναμένεται, για την πληρωμή των αγροτών από τους εμπόρους το πολύ σε δύο μήνες.
Ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Θανάσης Ζανιάς θα ενημερώσει για τις πληρωμές των αποζημιώσεων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σε σχέση με τον ΕΛΓΑ. 
Η εκδήλωση αυτή μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στο ξεκίνημα για μια εντελώς άλλη κατάσταση στην αυτοοργάνωση του αγροτικού κόσμου στην Πέλλα. Ο ΣΕΑΣ που οι ίδιοι οι αγρότες ίδρυσαν την περασμένη χρονιά θα βοηθήσει αποφασιστικά σε αυτό.  Και η εκδήλωση αυτή, που διοργανώνει,  είναι μια χρήσιμη εκδήλωση ακριβώς προς αυτή την κατεύθυνση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...