Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Καθαρισμός της περιοχής ανάμεσα σε Προμάχους και Σωσάνδρα όπου παρατηρείται ρίψη μπάζων
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΠΑΖΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
Προχωρήσαμε με τα μηχανήματα του Δήμου μας στον καθαρισμό της περιοχής ανάμεσα σε Προμάχους και Σωσάνδρα όπου παρατηρείται ρίψη μπάζων και άλλων υλικών, καθώς επίσης και σε εργασίες καθαρισμού της κοίτης του ποταμού.

 Παρόντες οι συνεργάτες μου Αντιδήμαρχοι Στέφανος Αβραμίκας και Γιώργος Γούδης, οι οποίοι καταβάλουν μία μεγάλη προσπάθεια μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας.

 Το επόμενο διάστημα θα προγραμματίσουμε συνάντηση με όλους όσους δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή, ώστε να υπάρχει συνεργασία και να επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η προστασία του περιβάλλοντος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...