Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Προετοιμασία της εκδήλωσης της 19ης Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.


Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά: «Συμμετέχουμε και τιμούμε την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου»


Με Ποντιακούς και Προσφυγικούς Συλλόγους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας συναντήθηκε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου, για την προετοιμασία της εκδήλωσης της 19ης Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη και η Αντιδήμαρχος Σκύδρας Μάγδα Παπαδοπούλου.

«Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη διατήρηση της μνήμης και της ιστορίας μας και αποτελεί καθήκον όλων μας να τιμούμε την 19η Μαΐου. Χρειάζεται ευρεία συμμετοχή και, για το λόγο αυτό, προσκαλώ όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να παραστούν και να πλαισιώσουν την εκδήλωση που προετοιμάζουμε για να αποτίσουμε με σεβασμό τον ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη των προγόνων μας. Με ομόνοια, συνεργασία και σύμπνοια μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά σε όλα τα θέματα» δήλωσε στο σύντομο χαιρετισμό της προς τους παρευρισκόμενους η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.


Οι εκπρόσωποι των συλλόγων δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν ενεργά και μαζικά για την επιτυχή πραγματοποίηση της κεντρικής εκδήλωσης, η οποία θα «λάβει χώρα» την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στο Δήμο Σκύδρας. Άλλωστε, στο πλαίσιο της κατάρτισης του τελικού προγράμματος της ημέρας ορίστηκε πενταμελής επιτροπή η οποία θα διεκπεραιώσει τις απαραίτητες οργανωτικές διαδικασίες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...