Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Γιάννης Σηφάκης- Πολύ μεγάλες οι ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες από τον παγετό- Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ στην Πέλλα μετά από πρόσκληση του ΣΕΑΣ


Γιάννης Σηφάκης :  Πολύ μεγάλες οι ζημιές σε καλλιέργειες της Πέλλας από τον παγετό
Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές την Πέμπτη και Παρασκευή στην Πέλλα μετά από πρόσκληση του ΣΕΑΣ
Οι ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες της Πέλλας ( κεράσια, δαμάσκηνα, βερίκοκα, πρώιμα ροδάκινα) από τον παγετό είναι πολύ μεγάλες. Η κινητοποίηση που υπήρξε ήταν άμεση.
Ο ΣΕΑΣ προσκάλεσε τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και θα επισκεφτεί τις πληγείσες περιοχές την ερχόμενη Πέμπτη και  Παρασκευή. 
Ο βουλευτής δηλώνει ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για την γρήγορη εκτίμηση των ζημιών και την ταχύτερη δυνατή πληρωμή των αποζημιώσεων. Η πραγματικότητα με τον χρόνο πληρωμής των αποζημιώσεων του 2016 δεν πρέπει να επαναληφθεί σε καμιά περίπτωση ανεξάρτητα από τις ευθύνες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...