Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΓΑ ΦΑΝΗ ΚΟΥΡΕΜΠΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΓΕΤΟ


ΣΕΑΣ :  Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές στην Πέλλα μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Εκπροσώπησης Συνεταιρισμών και οργανώσεων  παραγωγών ( Σ.Ε.Α.Σ.) την Πέμπτη 27 Απριλίου και την Παρασκευή 28 Απριλίου  2017.
Θα επισκεφτεί τις πληγείσες από τον παγετό περιοχές της Πέλλας για ( κεράσια, δαμάσκηνα, βερίκοκα, πρώιμα ροδάκινα κ.α.). 
Ο ΣΕΑΣ προσκαλεί μαζί με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και τους δύο κυβερνητικούς βουλευτές σε επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές.
Η πρόσκληση αυτή στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ έγινε μετά από την επίσκεψη στην Πέλλα του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής , Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Νίκου Παππά και την επίσκεψη του στους πληγέντες από τον παγετό κερασώνες του Αρχαγγέλου.
Ο Νίκος Παππάς συνοδευόμενος από τους βουλευτές της Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και Θεοδώρα Τζάκρη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΕΑΣ Νίκο Μηνά ο οποίος τον ενημέρωσε για την κατάσταση του αγροτικού κόσμου σε έναν από τους πιο παραγωγικούς  Νομούς  της χώρας, στην Πέλλα. Ο πρόεδρος του ΣΕΑΣ τον ενημέρωσε για τις πολύ μεγάλες ζημιές που υπέστησαν από τον παγετό των τελευταίων ημερών αλλά και προγενέστερο παγετό πολλές καλλιέργειες της Πέλλας και ζήτησε την παρέμβαση του ( όπως και των βουλευτών) για να επισκεφτεί τον Νομό ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ. 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΗΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...