Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

Συμμετοχή του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας στην Εβδομάδα Εθελοντισμού «Let’s do it Greece 2017»

Εβδομάδα Εθελοντισμού «Let’s do it Greece 2017»
Στo πλαίσιo του προγράμματος της Κοινωνικής Προσφοράς και επιθυμώντας να ενθαρρύνουμε την ενσυνείδητη συμμετοχή των μαθητών μας σε δράσεις που καλλιεργούν υπεύθυνη στάση απέναντι στα περιβαλλοντικά προβλήματα, το ΕΕΕΕΚ Αριδαίας συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στην «Εβδομάδα εθελοντισμού Let’s do it Greece» με σύνθημα «Γίνε η Αλλαγή που Περιμένεις!».
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής (27 – 31 Μαρτίου 2017) οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας κινητοποιήθηκαν, διαμόρφωσαν σχολικούς χώρους και εργάστηκαν από κοινού για να επιφέρουν ευχάριστες αλλαγές στη σχολική τους καθημερινότητα.

Πιο συγκεκριμένα
Ø  Εμπλουτίστηκε ο λαχανόκηπος του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας
Ø  Έγινε φύτευση αρωματικών φυτών (λεβάντες) σε χώρο της αυλής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας (η δράση έγινε μαζί με τους μαθητές της τετάρτης τάξης του 3ου ΔΣ Αριδαίας)
Ø  Χρωματίστηκαν ρόδες αυτοκινήτων και φυτεύτηκαν σε αυτές πολύχρωμα λουλούδια, δημιουργώντας έτσι μια καλαίσθητη σύνθεση εξωτερικού χώρου (η δράση έγινε μαζί με τους μαθητές του 3ου ΔΣ Αριδαίας)
Ø  Έγινε καθαρισμός και τακτοποίησης της κοινής αποθήκης με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας
Ø  Χρωματίστηκαν ρόδες αυτοκινήτων και έγιναν σύνθεση εξωτερικού χώρου (Minions), και άλλαξε η είσοδος του σχολείου μας
Ø  Φυτεύτηκαν αρωματικά φυτά (λεβάντες) στον ανθόκηπο του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας
Ø  Φτιάχτηκαν μπισκότα και διακοσμήθηκαν με ζαχαρόπαστα με τις φατσούλες του “Lets Do It Greece
Ø  Φυτεύτηκαν πολύχρωμα λουλούδια στην πρόσοψη του κτιρίου του ΕΔΣ και του ΕΕΕΕΚ Αριδαίας, αλλάζοντας έτσι την εικόνα της πρόσοψης του σχολείου μας

Πολύτιμη βοηθός και αρωγός στις δράσεις μας ήταν η συντονίστρια του «Lets Do It Greece” Αλμωπίας κ. Αριάννα Μαντά και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Χατζηγιαννίδης Γεώργιος, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια για την έμπρακτη υποστήριξής τους.Και του Χρόνου με ΥΓΕΙΑ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...