Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Ολοκλήρωση προγράμματος Erasmus+ του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ


Ολοκλήρωση προγράμματος Erasmus+ από το τμήμα μαγειρικής τέχνης του ΙΕΚ Έδεσσας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης Erasmus+ από το τμήμα Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ Έδεσσας.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 18 σπουδαστές του ΙΕΚ συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους, Κουρατζόγλου Θεόδωρο (Chef), στο διάστημα 20 Απριλίου με 4 Μαΐου 2017. Με προορισμό τη Γερμανία και συγκεκριμένα τις πόλεις Κολωνία και Ντίσελντορφ, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν επιχειρήσεις και φορείς επεξεργασίας τροφίμων, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο αντικείμενο σπουδών τους που είναι η μαγειρική τέχνη. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολιτιστικούς χώρους και συμμετείχαν σε εορταστικές εκδηλώσεις για την εργατική πρωτομαγιά. Η δεκαπενθήμερη κατάρτιση τους συνοδεύθηκε με τη λήψη του Ευρωπαϊκού Διαβατηρίου Κινητικότητας Europass.

Οι σπουδαστές επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το πρόγραμμα κατάρτισης και το ταξίδι τους στη Γερμανία. Είναι η πρώτη φορά που το ΙΕΚ Έδεσσας υλοποίησε πρόγραμμα ERASMUS, προσφέροντας νέες ευκαιρίες στους σπουδαστές αλλά και επιπλέον εφόδια για το επαγγελματικό τους μέλλον, συνδυάζοντας γνώσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...