Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Σάρωσε τα μετάλλια ο Αθλητικός σύλλογος Καράτε της Αριδαίας "Η ΑΛΜΩΠΙΑ" στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα


25Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
  GOJU ΚΑΙ KARATE DO
 
  Στις 25 Ιουνίου 2017 ημέρα Κυριακή διεξήχθη το 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του παραδοσιακού συστήματος Καράτε  GOJU KAI KARATE DO (IKGA) στο νησί Παξοί των Ιονίων νήσων. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν όλοι οι σύλλογοι που εξασκούνται στο παραδοσιακό αυτό σύστημα και είναι και μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε.
   Είχε απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία καθώς το πρόγραμμα τηρήθηκε με απόλυτη ακρίβεια και υπήρχε κλίμα σεβασμού και ενότητας μεταξύ αθλητών ,προπονητών και συλλόγων. Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε η επίσημη τελετή έναρξης των αγώνων παρουσία του Δημάρχου Παξών και των αρχών του νησιού. Ακολούθησαν επιδείξεις από τον αρχηγό ου συστήματος για την Ελλάδα Πάση Πέτρου SHIHAN  και την τοπική ομάδα των Παξών.
   Οι αθλητές διαγωνίστηκαν στα παραδοσιακά ΚΑΤΑ , στο μαχητικό ΚΟΥΜΙΤΕ , στα ομαδικά ΚΑΤΑ αλλά και στα ΜΠΟΥΝΚΑΙ ΚΑΤΑ  ( πρακτική επίδειξη με αντίπαλο των τεχνικών του ΚΑΤΑ ).
    Ο Αθλητικός σύλλογος Καράτε της Αριδαίας  Η ΑΛΜΩΠΙΑ έλαβε μέρος στους αγώνες με 16 αθλητές και αθλήτριες  με οργανωμένη αποστολή και επικεφαλής τον πρόεδρό του Βαϊβακανίδη Δημήτριο. Η παρουσία των αθλητών του συλλόγου κρίνεται απολύτως επιτυχημένη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι αθλητές του έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό από τις κατηγορίες κάτω των έξι ετών έως και των ενηλίκων. Συνολικά κατέκτησαν 22 Χρυσά μετάλλια, 6 Αργυρά και εννέα Χάλκινα. Η σύνθεση των μεταλλίων δείχνει την απόδοση των αθλητών καθώς είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογός μας κατακτά την πρώτη θέση και στο ομαδικό ΚΑΤΑ συλλόγων και στο ΜΠΟΥΝΚΑΙ ΚΑΤΑ.

   Τα μετάλλια κατέκτησαν:  
Κουκουσέλης Ιωάννης                   4  χρυσά
Αλατζά Αθανασία                          4  χρυσά
Νάνος Δήμος                                  2  χρυσά
Ταρασίδης Γεώργιος                      2 χρυσά
Κουβράκη Πασχαλιά                     2 χρυσά
Πουσίνης Ιωάννης   1 χρυσό  2 αργυρά  1 χάλκινο
Ζηκάκη Αντωνία             1 χρυσό       1 αργυρό
Κανάκης Θεόδωρος        1 χρυσό       1 αργυρό
Πόπτση Ελένη                 1 χρυσό       1 χάλκινο
Στούρη Αυγούστα           1 χρυσό       1 χάλκινο
Σαμσούρη Δήμητρα        1 χρυσό       1 χάλκινο
Τζάτσης Τρύφωνας         1 χρυσό
Κεβίδου Ευαγγελία         1 χρυσό
Παπαδάκης Λεωνίδας     1 αργυρό     1 χάλκινο
Προίκου Δέσποινα           1 αργυρό    1 χάλκινο
Νερατζόγλου Κυριάκος        2 χάλκινα

 Ο Αθλητικός μας σύλλογος συγχαίρει τους  αθλητές του και τους εύχεται μεγαλύτερες διακρίσεις. Επίσης ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την αποστολή-εκδρομή για την βοήθεια και συμπαράστασή τους με την ενότητα και συλλογική δουλειά που επέδειξαν.
  Επίσης ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της επιτυχίας των αγώνων, τον αρχηγό του συστήματος για την Ελλάδα, τον διοργανωτή, τους διαιτητές, τους προπονητές και την τοπική κοινωνία των Παξών για την φιλοξενία.
    Εύχεται   καλό καλοκαίρι για όλους.


            ΤΟ Δ.Σ.  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ










2 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...