Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Ο Γιάννης Σηφάκης σε Ριζό, Καλύβια και Λουτροχώρι για την υπόθεση του συνεταιρισμού ΑΘΗΝΑ


Ο Γιάννης Σηφάκης σε Ριζό, Καλύβια και Λουτροχώρι ενημέρωσε τους αγρότες για τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την επίλυση του προβλήματος με τον συνεταιρισμό «ΑΘΗΝΑ» 
Στις συσκέψεις συμμετείχαν πολλοί αγρότες που είναι άδικα εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αυτή. Άκουσαν με προσοχή τον βουλευτή να τους αναλύει τις συναντήσεις του με την Υφυπουργό Οικονομικών και Διευθυντές της ΑΑΔΕ και τις πιθανές θετικές εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση που αφορά πάνω από 1000 αγρότες και πολίτες της Πέλλας.
Παράλληλα στις συναντήσεις αυτές ο Γιάννης Σηφάκης συζήτησε με τους αγρότες για την φετινή κρίση στο επιτραπέζιο ροδάκινο και τις προσπάθειες της κυβέρνησης για άμβλυνση του προβλήματος μέσα από το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας και την διεκδίκηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αύξησης των ποσοτήτων του προγράμματος δωρεάν διάθεσης αλλά και στρεμματικής ενίσχυσης. 
Στο Λουτροχώρι έγινε και συζήτηση για την ίδρυση από τους αγρότες Οργάνωσης Παραγωγών, κάτι που ήδη έχουν αποφασίσει οι αγρότες του χωριού. 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...