Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Μια πλαστική σακούλα λιγότερη!

​​
Αν ο καθένας μας χρησιμοποιούσε μία πλαστική σακούλα λιγότερη, η Οικογένεια του Let's do it Greece θα είχε εξοικονομήσει 109.000 πλαστικές σακούλες! 

Για τον λόγο αυτό, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν αρκετές περιοχές ανά την Ελλάδα που πρωτοστατούν στη μείωση της πλαστικής σακούλας, αποφασίσαμε κι εμείς από την πλευρά μας να συμβάλουμε ακόμα πιο ενεργά στη μείωση της χρήσης του πλαστικού μέσω ανάδειξης εναλλακτικών επιλογών που μπορούμε να ακολουθούμε!

Σύνθημά μας: Μια πλαστική σακούλα λιγότερη!

Με την πολύτιμη υποστήριξη του Ιδρύματος Λασκαρίδη, ξεκινήσαμε τη διάθεση των 1.000 πρώτων πάνινων τσαντών σε 1.000 εθελοντές από τις επισκέψεις και τις συναντήσεις που προγραμματίζουμε ανά την Ελλάδα για την προετοιμασία του Let's do it Greece 2018!

Η ανακοίνωση αυτής της πρωτοβουλίας μας, έγινε στις Ράχες Φθιώτιδας στον υπέροχο Πολυχώρο «Νisi» μαζί με την εκπληκτική ομάδα του Wheeling2help σε ένα διήμερο γεμάτο εθελοντισμό και δράση. Καθαρίσαμε τις παραλίες στα χωριά Ράχες και Αχλάδι, ενώ οι πρώτες πάνινες τσάντες μοιράστηκαν σε εθελοντές από Στυλίδα, Λαμία και Αράχωβα που ήταν μαζί μας στην παρουσίαση του Let's do it Greece.

Συνεχίζουμε δυνατά! 
Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://goo.gl/VRzVUC


Με φιλικούς, εθελοντικούς χαιρετισμούς,
Η Οργανωτική Ομάδα Εθελοντών
του Let's Do It Greece

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...