Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Δράσεις του Εδεσσαϊκού Θεάτρου


«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί σε συνάντηση τα μέλη της Θεατρικής ομάδας που συμμετείχαν στην παραγωγή της Παιδικής Σκηνής «Δον Κιχώτης» τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2017 και ώρα 9 το βράδυ στο εντευκτήριο του συλλόγου, όπου θα γίνει η προβολή της παράστασης και θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

«ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ»

Αποχαιρετιστήριο γεύμα παρατέθηκε στους συντελεστές της παραγωγής «Ραντεβού με τον Σουρή» την προηγούμενη εβδομάδα όπου η Θεατρική ομάδα συναντήθηκε σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Το Δ.Σ. εκπροσώπησε η Πρόεδρος κα Δέσποινα Οτουντζίδου η οποία ευχαρίστησε τους συντελεστές για τη συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία.
Εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση στο εντευκτήριο του συλλόγου, για την προβολή της παράστασης και την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής.
Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στη διεύθυνση της επιχείρησης « PIZZA MONTENEGRO» για τη φιλοξενία και την ευγενική τους χορηγία.

«ΤΟ Ε.Θ. ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ»

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο πιστό στο ρόλο του να συμβάλει με κάθε τρόπο στην προώθηση του πολιτισμού και να είναι αρωγός στην επιτυχία των δράσεων διαφόρων συλλόγων ή φορέων της πόλης μας, προχώρησε ευχαρίστως στην θετική ανταπόκριση των αιτημάτων τους για παραχώρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού στις εκδηλώσεις:
1)      «Your Echos Through My Days» του Γυμναστηρίου Academy Fitness Club (25/06/2017 Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας)
2)      «Οι μαθητές αγγίζουν τον πολιτισμό» του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας (29.6.2017 Αίθουσα εκδηλώσεων Π.Ε. Πέλλας)
3)      «2ο Εδεσσαϊκό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους» (01/07/2017 Περιοχή θερινού Κινηματογράφου )
4)      «1897-2017 120 Χρόνια προσφοράς της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού ΕΛΑΣΣΩΝ» (01/07/2017 Αίθουσα εκδηλώσεων Π.Ε. Πέλλας)

5)      «Μια τρελή τρελή σαραντάρα» του Πολιτιστικού-Θεατρικού συλλόγου Αλμωπίας «ΕΚΦΡΑΣΗ» (02/07/2017 Ανοιχτό Θέατρο Μαυροβουνίου)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...