Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ΕΝΟΤΗΤΑ Ν. Πέλλας συμμετείχε στην ευρεία σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων


Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ΕΝΟΤΗΤΑ Ν. Πέλλας συμμετείχε με πολυμελή αντιπροσωπεία στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων την περασμένη Τετάρτη 21 Μαρτίου.
Μετά από μια ζωηρή και έντονη συζήτηση όπου αναδείχθηκαν τα προβλήματα που μας βασανίζουν τα τελευταία χρόνια επικεντρωθήκαμε στην άσχημη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ροδακινοπαραγωγοί σε όλη την Ελλάδα από τις χαμηλές τιμές στα ροδάκινα και τα νεκταρίνια ,που είναι συνέπεια του εμπάργκο στη Ρωσία, καθώς και οι ζημιές από τις βροχοπτώσεις που έπληξαν την καλλιέργεια τον Ιούλιο του '17.
-Την ώρα που οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι βρισκόμαστε σε απόγνωση και αδιέξοδο από τις χαμηλές τιμές σε όλα μας τα προϊόντα, από την αδυναμία να τα βγάλουμε πέρα, την ώρα που νοιώθουμε στο πετσί μας τις συνέπειες από τις αντιαγροτικές και αντιλαϊκές πολιτικές που μας οδηγούν στον αφανισμό και μαραζώνουν τα χωριά μας.
-Την ώρα που οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις παίρνουν μαζικό χαρακτήρα και απειλούν τα σπίτια και τα χωράφια μας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ οργανώνει το λεγόμενο «Αναπτυξιακό Συνέδριο» στις 26, 27 και 28 Μάρτη, με τη συμμετοχή ολόκληρης κυβερνητικής κουστωδίας, με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό.
Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω και γνωρίζοντας ότι σε τέτοιου είδους Συνέδρια δε βρίσκουν θέση τα προβλήματα και οι αγωνίες μας, αποφασίστηκε να πραγματοποιήσουμε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 19:00 έξω από τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο (προσυγκέντρωση στις 18:00 στον Βαρδάρη).
Ως Α.Σ ΕΝΟΤΗΤΑ καλούμε μαζικά όλους τους συναδέλφους και όχι μόνο της περιοχής να συμμετάσχουν σε αυτή την διαμαρτυρία. Θα ξεκινήσουν λεωφορεία από την πλατεία Μαυροβουνίου στις 16:15 το απόγευμα.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ - ΟΠΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948545056 & 6972317345

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...